Okay ini adalah sambungan daripada majlis pernikahan Akmal dan Ira. Bagi yang tak tengok lagi gambar gambar mereka di majlis pernikahan yang indah itu , boleh click sini. Jadi di hari persandingan mereka ni , kecomelan mereka berdua makin terserlah.

Di hari kejadian , photographer kami kongsikan pengalaman dia di mana dia tak terasa 5 jam sudah berlalu waktu shooting. Punyalah best time shoot diorang. Semua orang happening dan sangat berkerjasama demi menghasilkan gambar gambar menarik. Jadi kami tak nak cakap banyak. ENJOY!!!

Jadi selesai lah sudah buat kedua mempelai. Doa kami buat mereka moga Tuhan kekalkan hubungan mereka hingga ke Jannah! Terima Kasih kerana percayakan Centriava. Inshallah kami tak sabar nak shoot untuk maternity shoot pulak. Opps! Haha. Nantikan Love Story seterusnya!