Akmal & Ira | Aku Naik PELAMIN!

Okay ini adalah sambungan daripada majlis pernikahan Akmal dan Ira. Bagi yang tak tengok lagi gambar gambar mereka di majlis pernikahan yang indah itu , boleh click sini. Jadi di hari persandingan mereka ni , kecomelan mereka berdua makin terserlah. Di hari kejadian , photographer kami kongsikan pengalaman dia di…

Comments Off on Akmal & Ira | Aku Naik PELAMIN!

Akmal & Ira | Yes! Aku Dah Kahwin

Ok Guys! Kali kami ada cerita best ! Kami nak share Majlis Pernikahan buat Akmal dan Irafizwana. Kami boleh conclude satu perkataan buat kedua mempelai ini - CUTE!!! Both of them memang cute gilaaa! Kami nak share pengalaman kami waktu shooting mereka , both of them memang kepala gila. Seronok…

Comments Off on Akmal & Ira | Yes! Aku Dah Kahwin

Zul & Izzati | To The Next Chapter !

Untuk kali ini , cerita cinta yang kami nak share buat anda semua adalah tentang satu couple yang sangat comel dan sepadan. Both of them mula bertentang mata ketika di alam pekerjaan. Mulanya bibik bibik cinta apabila Zulhilmi berjumpa Izzati di office. Dari Mata turun ke Hati lalu bersetujulah keduanya!!…

Comments Off on Zul & Izzati | To The Next Chapter !

Jeeva & Nithya | She Said YES

Untuk kali ini , Kami nak share dengan korang semua satu Indian Couple yang kami shoot untuk majlis pertunangan mereka. Both of them are super duper cute guys!! We really love to share with you guys how happy they are during the events and we are so proud to be…

Comments Off on Jeeva & Nithya | She Said YES

Mufid & Syamim | Aku Terima Nikahnya

Pasangan Mufid dan Syamim ni salah satu couple yang kami seronok sangat waktu shooting. Mereka berdua mula berkenalan di sebuah institusi pengajian tinggi awam dan mula bibik bibik cinta mereka berdua. Dan harini hari yang indah buat mereka berdua. Jom kami share pengalaman kami waktu shoot mereka berdua , lokasi…

0 Comments

End of content

No more pages to load