Kali ni kami nak share cerita lain sikit. This is one of the outing untuk kami train shooter shooter kami untuk improve cara handle client and posing posing yang boleh kami apply kepada mempelai mempelai nanti.

Mungkin dari pandangan sesetengah pihak , ini adalah totally different genre , tapi bagi kami dalam photography , setiap genre dalam photography semua terkumpul dalam Wedding Photography. So bila kami hantar shooter kami untuk belajar bagaimana nak shoot Fashion Photography , jadi ini adalah satu approach kami untuk tambah satu lagi element dalam product wedding kami.

Jadi oleh sebab itu , kalau Pasangan Pasangan pengantin di luar sana tak tahu bagaimana nak nampak cantik dan stunning dalam gambar , jangan risau , photographer kami sudah pun dilatih untuk mengajar dan guide anda semua untuk nampak tidak kekok dalam gambar dan terus nampak seperti Centriava Next Top Model Gitew!!

Jadi kami nak share pengalaman kami sewaktu shoot with this Beautiful Young Lady Eyka Nizam. Eyka Nizam is one of the product of KAHNZ Apprentenship . Eyka is The Best Talent for IKOHNZ 5.0 Project yang di anjurkan oleh KAHNZ Appretenship.

KAHNZ Appretenship ini adalah sebuah organization di mana mereka melahirkan talent talent baru dalam bidang fashion dan juga membantu photographer photographer di luar sana sesiapa yang ingin belajar bagaimana nak ceburi genre Fashion Photography. Boleh check out Artwork diorang yang kebabomm di Instagram diorang ni . Jadi ini salah satu hasil daripada shooter kami sewaktu shoot Eyka ni. Check Out Her Instagram as well guys!

ENJOY!!

Best ke Best guys ? So nak tengok lagi hasil hasil kami dengan KAHNZ , stay tune for the next update ! Thank you.